Detta kan vi hjälpa er med

För många är vardagen ytterst stressig, och vi vill hjälpa alla som vill att göra den mindre sådan. Med vårt teams samlade erfarenhet och kunskap är vi ett säkert kort när det kommer till vårt breda urval av tjänster.

img

Hemstädning

Är det stökigt hemma? Det förstår vi. Ofta hinner man knappt göra rent innan det åter är stökigt. Vi kommer så ofta du behöver och städar så att det är skinande rent i alla rum som du önskar ska städas!

img

Flyttstädning

Att städa är sällan superkul, men framförallt inte när du städar en bostad som du inte längre ska bo i. Vi hjälper dig med flyttstädningen så att du slipper klagomål från föreningar eller från den som flyttar in.

img

Maid

En maid fungerar likt vår hemstädningstjänst, men med ytterligare några steg. Här hjälper vi dig att stryka och tvätta dina kläder, likaväl så sorterar vi och organiserar vi allt. Dessutom kan vi även utföra olika ärenden åt dig.

img

Nanny

Vi kommer hem till dig och passar dina barn och ser till att underhålla dem om så önskas, eller ser till att de gör sina läxor, medan du är och utför det du behöver göra under tiden. Du kan också kombinera Maid-tjänsten så att vi samtidigt tvättar dina kläder under tiden.