Det här är Gins Maid & Nanny Services AB

För oss finns det inget roligare än att hjälpa en enskild eller en familj att få ihop den ofta stressiga vardagen. När ärendena är många och tiden är knapp är vi det perfekta valet för att lösa det, och varje gång gör vi det med en stor dos glädje och en minst lika stor mängd kvalitet. Därför tror vi på Gins Maid & Nanny Services AB att många också väljer oss nästa gång de behöver hjälp. Dessutom är vårt breda utbud av tjänster säkerligen en stor faktor, och vi hjälper gärna till med barnpassning en dag och flyttstäd en annan. På så vis slipper ni ha flera olika firmor att höra av er till!

Fokus på kvalitet

Det finns egentligen ingenting som är viktigare än resultat av hög kvalitet, oavsett bransch. Med oss på Gins Maid & Nanny Services AB kan du vara säker på att du får det även här. Vare sig det gäller allt från städningen till barnpassningen kan du vara trygg i att det görs ordentligt.

Vi finns här när du behöver oss

Det spelar ingen roll om du behöver oss någon gång då och då eller varje dag. Du kan alltid kontakta oss och berätta vad du behöver så presenterar vi gladeligen en offert och andra förslag på hur vi gör det allra bäst. Varmt välkommen till Gins Maid & Nanny Services AB!